Vi tager imod henvisninger med paragraf 107 & 108

Opholdstilbud med fokus på at skabe værdi og glæde

På Bostedet Dalsgaard tager vi imod personer, der er blevet henvist til et opholdstilbud efter Servicelovens paragraf 107 eller paragraf 108.

Her tilbyder vi hyggelige og trygge rammer for vores beboere med et specialiseret støtteteam, der både kan tilbyde pædagogisk og fysisk støtte.

Servicelovens paragraf 108 & 107 dækker over kommunale henvisninger af personer til henholdsvis længerevarende og midlertidige ophold, der skal udvikle personlige færdigheder i forhold til hverdagens gøremål. På vores bosted, som ligger i naturskønne omgivelser ved Mariager Fjord nær Hadsund, tager vi imod henvisninger fra Aalborg, Randers og områderne derimellem.

Paragraf 107 & 108 er kommunalt betalte ophold

Servicelovens paragraf 107 og 108 er et tilbud til personer om at komme til at bo i en institution med støttepersonale, som kommunen betaler for. Det sker på baggrund af en kommunal vurdering, der konkluderer, at personen har brug for daglig støtte og hjælp til pleje, omsorg eller behandling.

Bliver der henvist med paragraf 107, er det fordi, man vurderer, at personen har brug for et midlertidigt ophold med fokus på at træne færdigheder, der kan gøre dagligdagen nemmere og mere selvstændig. Paragraf 108 er derimod en henvisning til et længerevarende ophold uden udløbsdato.

Dagligdagen for beboere henvist med paragraf 108 og 107 er dog forholdsvist ens. For os er det nemlig vigtigere, at den enkelte beboer oplever at blive mødt individuelt og med udgangspunkt i at skabe værdi, mening og glæde for netop dem.

Ring til os og hør mere om paragraf 108 & 107

Hvis du kunne tænke dig at høre mere om, hvordan vi tager imod folk, der er henvist med paragraf 107 eller 108, og hvad vi kan gøre for dem, så er du velkommen til at ringe til os. Vi tager imod alle vores beboere med henblik på at forstå dem og hjælpe dem med selv at skabe en meningsfuld tilværelse med masser af glæde og værdi med bl.a. KRAP-modellen.

grafik2  Kontaktinfo

map Hobrovej 35, 

9560 Hadsund

CVR: 37680001​

grafik2  følg os